Sortiment

SORITMENT

Vi tillverkar allt för hand med mycket kärlek. Det gör att det blir stor variation på sortimentet då vi älskar att experimentera fram nya smaker och kombinationer.
Allt tillverkas av Närproducerade och Kretsloppsorienterade råvaror så långt det går då vi vill värna om Djuren och Naturen.

KOLOR

Våra Kolor kokas på riktigt svenskt Smör och Grädde från Falköpings mejeri. Den är Mjuk och Seg precis som den ska vara. Smakerna är många och vi hittar ständigt på nya spännande varianter. 

CHOKLAD

Vi temperera och gjuter våra Chokladkakor för hand med choklad från Malmö chokladfabrik som är av högsta kvalité. Sen toppar vi dem med allt ifrån Nötter och Kokos till Kryddor och Bär allt efter vad säsongen har att erbjuda. 

PRALINER

Alla praliner är handgjorda
och görs av närproducerade råvaror så långt det går. De packeteras i vackra askar och finns i storlekarna 4-, 6-, 8-, 12- och 16-bitars.

Smakerna varierar utefter säsong.

FUDGE

Vår egen gjorda Fudge har fått mycket beröm för den krämiga konsistensen, det får den tack vare att vi alltid tillverkar den med Choklad i. 

TÅRTOR

Det görs i 8, 10, 12 och 15-bitars och ligger på ca 55-60kr/bit.

Vi har inget stående sortiment, vi skräddarsyr tårtorna utefter kundens önskemål av smak och utseende. Hör av dig till oss så ger vi förslag på smakkombinationer som hade passat just dig! Alla tårtor är gjorda av från grunden med egengjorda bottnar och fyllningar. Alltid med Närproducerade och Kretsloppsorienterade råvaror helt utan konstgjorda aromer eller färgämnen

SMÖRGÅSTÅRTOR

Det görs i 10- eller 12-bitars

Räkor/lax 60kr per bit

Ägg/Tonfisk 60kr per bit

Lammkorv/Skinka 60kr per bit

Ost/Skinka 60kr per bit

Extra allt 65kr per bit

KONTAKT

ÖPPETTIDER

FÖLJ OSS